Arco

Arco dizajnerska sjedeća garnitura, relax garnitura. Oblikom Arco će se uklopiti u prostore dizajnirane industrijskim stilom.

Extraform proizvodi moderan, izbalansiran i suvremeno dizajniran tapacirani namještaj. Svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Atraktivne i uzbudljive forme lako dobijaju osoban pečat i imaju bezgranične mogućnosti kada je riječ o savršenom uklapanju u okruženje. Naš tim dizajnera i inženjera pažljivo kreira pouzdano i visokokvalitetno izrađene komade namještaja. Nastojimo da stvorimo proizvode koji prate i daju vrijednost osobnom prostoru. Istovremeno vjerujemo da Extraform namještaj može javni prostor učiniti podjednako ugodnim kao i osobni. Imamo visoke kriterije u pogledu estetike i materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cijene i dostupnost naših proizvoda. Kombiniramo trideset godina iskustva u pravljenju tapaciranog namještaja sa novim tehnologijama i inovacijama sa polja procesa proizvodnje. U našoj tvornici, na sjeveru Vojvodine, nastaju komadi od najkvalitetnijih i certificiranih materijala iz cijelog svijeta.

Vizualna udobnost, ekološka svijest i održivo, ekonomski odgovorno i etično poslovanje predstavljaju suštinu naše vizije. Nastojimo da Extraform proizvodi budu oličenje ovih vrijednosti.

Extraform model Arco

Naslon
——

Anatomski obrađena spužva RG 30, 100 g vata. Dodatni jastuci punjeni perjem.

Sjedište
——

Kombinacija spužve RG 30, jastuka punjenih perjem, 100+300 g termodinamčki obrađene vate, filca i valovitih opruga.

Drvena konstrukcija
——

Nosivi dijelovi od sušene bukve, šperploča 18 mm,, tapetarska ljepilo.

Nogice
——

Noge i okvir od hrastovog drveta.

Funkcija za spavanje
——

Sjedište ima funkciju izvlačenja 16 cm.

Materijali i boje
——

Osigurali smo iznimno veliki izbor boja kože, štofa i drvenih detalja različitih cijena. Više >>


Odaberi dimenziju svoje Arco dizajnerske sjedeće garniture.

Za razliku od ostalih garnitura u ponudi Arco je dostupna u nekoliko različitih fiksnih dimenzija. Niže možeš pregledati dostupne dimenzije i odabrati koja najbolje odgovaraju tvojim potrebama.

posjeti : Naš studio