Pleasure

Extraform Pleasure relax sjedeća garnitura. Tradicionalno dizajnirana, iznimno udobna, najčešće kožna relax garnitura osigurava najvišu razinu luksuza.

Extraform proizvodi moderan, izbalansiran i suvremeno dizajniran tapacirani namještaj. Svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Atraktivne i uzbudljive forme lako dobijaju osoban pečat i imaju bezgranične mogućnosti kada je riječ o savršenom uklapanju u okruženje. Naš tim dizajnera i inženjera pažljivo kreira pouzdano i visokokvalitetno izrađene komade namještaja. Nastojimo da stvorimo proizvode koji prate i daju vrijednost osobnom prostoru. Istovremeno vjerujemo da Extraform namještaj može javni prostor učiniti podjednako ugodnim kao i osobni. Imamo visoke kriterije u pogledu estetike i materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cijene i dostupnost naših proizvoda. Kombiniramo trideset godina iskustva u pravljenju tapaciranog namještaja sa novim tehnologijama i inovacijama sa polja procesa proizvodnje. U našoj tvornici, na sjeveru Vojvodine, nastaju komadi od najkvalitetnijih i certificiranih materijala iz cijelog svijeta.

Vizualna udobnost, ekološka svijest i održivo, ekonomski odgovorno i etično poslovanje predstavljaju suštinu naše vizije. Nastojimo da Extraform proizvodi budu oličenje ovih vrijednosti.

Extraform model Pleasure

Naslon
——

Anatomski obrađen visokoelastična spužva, gumene gurtne, naslon za glavu sa funkcijom promjene nagiba.

Sjedište
——

Visoko elastična HR spužva 300 g, termodinamčki obrađena vata, filc 500 g i valovita opruga.

Drvena konstrukcija
——

Nosivi dijelovi od sušene bukve, šperploča 18 mm, iverica 16 mm, tapetarska ljepilo, lesonit sirovi 3 mm.

Nogice
——

Drvene noge od bukve, bajcane i lakirane. Moguć izbor 6 boja. Opcija: kromirane nogice.

Funkcija za spavanje
——

Relax garnitura, moguća ugradnja mehanizama za rasklapanje u lounge stolicu, bez mogućnosti pretvaranja u ležaj.

Materijali i boje
——

Osigurali smo iznimno veliki izbor boja kože, štofa i drvenih detalja različitih cijena. Više >>


Složi vlastitu Pleasure relax sjedeću garnituru.

Kao i većina Extraform garnitura u ponudi Pleasure relax sjedeća garnitura je modularna. Modularna znači da je tvornica osigurala više segmenata modela različitih dimenzija koji spajanjem tvore garnituru. Na taj način garnitura postaje prilagodljiva prostorima različitih oblika. Niže možeš pregledati segmente modela Pleasure i provjeriti koji od segmenata u ponudi najbolje odgovaraju tvojim potrebama.

posjeti : Naš studio