Tobacco

Extraform Tobacco dizajnerska sjedeća garnitura. Ovaj model dokazuje da se najjednostavnijim linijama uvijek može postići mnogo.

Extraform proizvodi moderan, izbalansiran i suvremeno dizajniran tapacirani namještaj. Svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Atraktivne i uzbudljive forme lako dobijaju osoban pečat i imaju bezgranične mogućnosti kada je riječ o savršenom uklapanju u okruženje. Naš tim dizajnera i inženjera pažljivo kreira pouzdano i visokokvalitetno izrađene komade namještaja. Nastojimo da stvorimo proizvode koji prate i daju vrijednost osobnom prostoru. Istovremeno vjerujemo da Extraform namještaj može javni prostor učiniti podjednako ugodnim kao i osobni. Imamo visoke kriterije u pogledu estetike i materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cijene i dostupnost naših proizvoda. Kombiniramo trideset godina iskustva u pravljenju tapaciranog namještaja sa novim tehnologijama i inovacijama sa polja procesa proizvodnje. U našoj tvornici, na sjeveru Vojvodine, nastaju komadi od najkvalitetnijih i certificiranih materijala iz cijelog svijeta.

Vizualna udobnost, ekološka svijest i održivo, ekonomski odgovorno i etično poslovanje predstavljaju suštinu naše vizije. Nastojimo da Extraform proizvodi budu oličenje ovih vrijednosti.

Extraform model Tobacco

Naslon
——

Anatomski obrađen visokoelastična spužva, gumene gurtne.

Sjedište
——

Kombinacija tvrde spužve i visokoelastične HR pjene, 300 g termodinamčki obrađene vate, filc 500 g, valovite opruge.

Drvena konstrukcija
——

Nosivi dijelovi od sušene bukve, iverica 16 mm, tapetarsko ljepilo.

Nogice
——

Drvene noge od bukve, bajcane i lakirane. Moguć izbor 6 boja. Opcija: kromirane nogice.

Funkcija za spavanje
——

Fiksna garnitura, bez mogućnosti pretvaranja u ležaj.

Materijali i boje
——

Osigurali smo iznimno veliki izbor boja kože, štofa i drvenih detalja različitih cijena. Više >>


Složi vlastitu Tobacco dizajnersku sjedeću garnituru.

Kao i većina Extraform garnitura u ponudi Tobacco dizajnerska sjedeća garnitura je modularna. Modularna znači da je tvornica osigurala više segmenata modela različitih dimenzija koji spajanjem tvore garnituru. Na taj način garnitura postaje prilagodljiva prostorima različitih oblika. Niže možeš pregledati segmente modela Tobacco i provjeriti koji od segmenata u ponudi najbolje odgovaraju tvojim potrebama.

posjeti : Naš studio