Vario

Extraform Vario dizajnerska sjedeća garnitura dizajnirana na granici modernog i rustikalnog.

Extraform proizvodi moderan, izbalansiran i suvremeno dizajniran tapacirani namještaj. Svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Atraktivne i uzbudljive forme lako dobijaju osoban pečat i imaju bezgranične mogućnosti kada je riječ o savršenom uklapanju u okruženje. Naš tim dizajnera i inženjera pažljivo kreira pouzdano i visokokvalitetno izrađene komade namještaja. Nastojimo da stvorimo proizvode koji prate i daju vrijednost osobnom prostoru. Istovremeno vjerujemo da Extraform namještaj može javni prostor učiniti podjednako ugodnim kao i osobni. Imamo visoke kriterije u pogledu estetike i materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cijene i dostupnost naših proizvoda. Kombiniramo trideset godina iskustva u pravljenju tapaciranog namještaja sa novim tehnologijama i inovacijama sa polja procesa proizvodnje. U našoj tvornici, na sjeveru Vojvodine, nastaju komadi od najkvalitetnijih i certificiranih materijala iz cijelog svijeta.

Vizualna udobnost, ekološka svijest i održivo, ekonomski odgovorno i etično poslovanje predstavljaju suštinu naše vizije. Nastojimo da Extraform proizvodi budu oličenje ovih vrijednosti.

Extraform model Vario

Naslon
——

Anatomski obrađena spužva RG 22, 300 g, termodinamčki obrađena vata. U rukonaslonima spužva RG 30, 300 g vata termodinamčki obrađena vata.

Sjedište
——

Visoko elastična HR spužva 500 g, termodinamčki obrađena vata, filc i valovita opruga.

Drvena konstrukcija
——

Nosivi dijelovi od sušene bukve, šperploča 18 mm, tapetarsko ljepilo.

Nogice
——

Noge od drveta bukve, bojane u jednu od boja ponudi.

Funkcija za spavanje
——

Fiksna garnitura, bez mogućnosti pretvaranja u ležaj.

Materijali i boje
——

Osigurali smo iznimno veliki izbor boja kože, štofa i drvenih detalja različitih cijena. Više >>


Složi vlastitu Vario dizajnersku sjedeću garnituru.

Kao i većina Extraform garnitura u ponudi Vario dizajnerska sjedeća garnitura je modularna. Modularna znači da je tvornica osigurala više segmenata modela različitih dimenzija koji spajanjem tvore garnituru. Na taj način garnitura postaje prilagodljiva prostorima različitih oblika. Niže možeš pregledati segmente modela Vario i provjeriti koji od segmenata u ponudi najbolje odgovaraju tvojim potrebama.

posjeti : Naš studio